Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit et jag inte ville

jag öppnade flaskan och kände den bittra lukten av den rena spriten. Jag lutade flaskan emot min mun och kände den underbara smaken emot mina läppar. Jag drack och drack. Jag kände hur min hjärta tog åt sig all alkohol och jag blev hög bara av tanken på ruset av alkoholen. Helt plöstligt kom en tanke upp i huvudet. Jag har blivit precis som min far. Jag har alltid sagt till min mor att pappa är den sista personen jag vill bli som. Men oavsett hur hårt jag har försökt så har flaskan varit den störta dragningskraften än vad min vilja att bli som min pappa varit..




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 01:08



Bookmark and Share


  Gronia
Det måste vara en tung iakttagelse du gjort. Fin och reflekterande text.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén