Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Känslor "

Natten va ung och hennes börda var tung.
Han tittade henne djupt i henne ögon och hans läppar visakade " Vad säger ditt hjärta? " I hennes ögon kunde man se stjärnhimlens alla stjärnor och man kunde se att hennes själ var fylld av sorg. Ur hennes mun kom ett få ord " Mitt förflutna har lärt mig att inte lita på känslor " Han tog hennes hand och bad henne sluta sina ögon. Han smekte hennes handflata, och frågade henne " Vad gör jag`" Hon stod tyst med tillslut svarade hon " Du smeker mig " Han log och sa " Hur vet du det? " Hennes svar var tyst med enkelt " För att jag känner det! " Det enda han sa efter det var " Gud gav oss känslor för att vi ska kunna känna dom och lita på dom. inte förneka dom "




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-08-24 23:11



Bookmark and Share


  bergsdotter
den satt riktigt bra,
precis så hade jag velat forma
orden.
det var som om jag pratade det
du skrev.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén