Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Pappa 2 "

Du förde oss till jorden tillsammans med kvinnan du älskade mest av allt. Vi bär ditt blod, ditt namn och dina känslor. Allt du stängt inne är det Vi nu lider av. Alla tomma flaskor du tömt är nu dom jag fyller med alla tårar och känslor. Saknaden efter dig är en känsla som inte borde finnas där, en känsla jag inte kan lämna. Jag vill inte att någon som jag ska sakna någon som du. Jag vill inte att du ska se mitt mörka och djupa hål av saknad. Den tomma platsen i mitt hjärta som tillhör dig. Den platsen kommer jag lämna tom, och frusen. I hopp om att du en dag ska komma och tina upp och fylla den platsen med kärlek och lärdom. Men jag är rädd att om den dagen någon gång kommer komma så kommer det vara försent.




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén