Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Tårar "

När tårarna ligger så närma att varje andetag känns bristande, så har ditt hjärta något att berätta. Du känner hur sorgen ligger som en klump i halsen och bara väntar på att få komma ut. Men du vägrar släppa ut den. Du vill vara stark. Du vill inte visa den sidan som blivit sårad så många gånger förr. Den där sidan men alla känslor som gör oss till människor. Du vill egentligen släppa dina tårar fria och berätta vad du känner. Du vet precis vad du vill, men vågar inte riktigt ta det där steget för att komma dit. Vi är alla rädda för att ta ett av livets största kliv, men ibland så måste man.




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén