Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Ett kapitel ur en livslång bok "

Kanylen gick igenom min hud och jag knöt handen. Sköt in giftet i min kropp och lossade på bandet som va lindat runt min arm. Lutade mitt huvud emot mina knän och tänkte " Det här är sista gången " Jag kände hur ruset tog över min hjärna och jag slöt mina ögon. Tårarna som rann längst mina kinder kändes som rakblad som skar sönder min själ. Jag hörde min vänns brustna skrik efter hjälp. Mörka droppar föll från himlen och jag föll ihop på marken. Min vänns skrik efter hjälp ekade i det mörka och kalla höstvädret. Löv föll sakta från träden nästan som om dom räknade min tid kvar på jorden. Jag tänkte på alla människor jag hade sårat och vad jag hade gjort mot mig själv. Mitt patetiska liv höll på att ta slut. Min själ skrek efter frid. Mitt brustna hjärta klarade inte av mig nå mer. Gud gav mig en själ och en kropp. Nu ville han ta tillbaka det han givit mig. Men han gav mig en andra chans..




Övriga genrer av Tomas Morén
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Morén