Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kvinnor styr

Vi pratade om kvinnor
och män
en dag,
hur kvinnor kan vara
bitchiga
och hur män kan vara
så jävla toffliga
Du kunde inte förstå
hur en man
kunde låta sig styras
av en
kvinna
jag bara log

och sen sa jag:
Men älskling
en smart kvinna
styr
utan att mannen
märker det.




Fri vers av Havanna
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 23:24



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ha ha... så sant så...
Och få män anar kanske, hur många smarta kvinnor det finns här i världen!! ;))
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna