Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ekande månad

en ekande månad
av mitt liv, se min aptitlösa hunger
hur jag är gnager på tomma ben
sörjer de ännu inte döda
kaffekoppar sköljer genom mig
men väcker inte
och ingen gnista har ännu
gett mig eld




Fri vers av Marta
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 15:52



Bookmark and Share


  camillala
den här fastnade jag verkligen för
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta