Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut

Jag har just tagit ett stort beslut som kommer påverka hur resten av mitt liv blir.
Är jag nervös? Nej
Förväntansfull? Nej
Fundersam? Nej
Jag tror jag håller på att bli vuxen.




Övriga genrer av Blåjeans
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåjeans