Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Får jag inte en kyss ikväll dör jag.
Får jag en kyss ikväll dör jag också.




Övriga genrer av Blåjeans
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 19:15



Bookmark and Share


  Baystream
*ler och suckar* japp... den där känner jag igen...
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Blåjeans