Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förr

Det var en fin dag idag, jag fick en pojke att le trots att vi gjort varandra ledsna. Han tittade på mig från andra sidan klassrummet, jag skrattade åt något min vän som stog brevid mig sa, han sken upp och log det där sneda välbekanta leendet. Det högg till i bröstet för en stund, sen log jag tillbaka och det kändes som att allt var som förr.




Övriga genrer av Blåjeans
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåjeans