Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek flyger

Min kärlek
flyger
till
dig

Som en
örn
dyker den
som en svan
svävar den
som en hackspett
hackar den
som en höna
pickar den
som en kolibri
flyger den
snabbt
snabbt
som en fiskmås
flaxar den
som ett bi
sticker den
som en mygga
suger den
ditt blod
som en fluga
surrar den
runt
runt


som en nyckelpiga
ladybug
flyger
den till ditt finger
och som en nyckelpiga
ladybug
flyger den iväg igen.




Fri vers av Havanna
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 20:04



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härligt sprittande! :))
Gillar särskilt det sista om nyckelpigan...

(ladybird är ett vackrare namn... ;)
2008-08-19

  Casbah* VIP
*skrattar*
kärlek i flygande tjohej..bzzz hit och dit
annorlunda skrivet och luftigt
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna