Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bra dikt om hur en dålig kompis kan vara. som tex jag hade en =(


vänskap

vänskap e det
bästa jag vet
du var min bästa vän tills du svek
mig och det kändes
hårt
så hårt att jag inte
kunde vara din vän
mer, du stal från mig
och ljög för mig
jag hoppas att du inte
gör om det på någon
annan
lägg av med det
SLUTA




Fri vers av poeten_peter
Läst 1171 gånger
Publicerad 2005-07-21 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter