Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rasmus min son


Du kom

Du kom en dag mitt i en vinter
En storm som svepte in hjärtat mitt

Jag fanns där ibland
Nåt jag nu ångrar

Ty ibland är inte alltid
För en far är alltid en dygd

Jag vet numera att jag ska dig nu bistå
Alltid finnas precis när du vill

Vi har blivit splittrade av din mors och mina bråk
Även av mitt trassliga liv

Några månader i bojor ryckte bort mig på heltid
Bakom ett galler

Medans du sprang så fri

Men nu är jag här
Här är var jag ska stanna

Ty de dagar som kommer skola våra förbli




Övriga genrer av Arre_Jkpg
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-08-20 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre_Jkpg
Arre_Jkpg