Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 texter jag skrev en sån där kväll då man bara dricker the och finns......


"Musik och själ" Och "Droppar"

Musik och själ

12 strängad fender tonerna ljuder, river din kropp till ett rus, till extas.
Trånande längtan vid ljud från gitarren, mjuka och hårda, toner dom tas.

Kroppar som möts smälter samman likt toner, sjudande känslor i rus, till extas.
Trånade närhet vid kroppars beröring, mjuka och hårda, likt tonerna till varandra dom dras.

Musiken vibrerar, sprider sig i rymden, den fyller så upp min tid och mitt rum.
Rösten i sången så drar i min själ, orden de faller likt blad varje höst, inte som döda, utan med en uppgift. Att åter i myllan ge liv om igen.

Älskandes vibrerar, fyller upp hela rymden, sprider sig så, tar min tid och mitt rum.
Våra skälvande röster, ur djupet av själar, orden de växer likt knoppar till blad. Växta ur myllan där liv kretslopp finns.

Toner och kroppar
Sånger och känslor
Ruset och känslan
Allt finns där så klart
Gungandes sakta så livets vagga. Orden får liv av vår kärleks musik.

Droppar

Droppar av morgon, droppar från natten, arla morgon och skymningens dis.
Möts vid ett skifte, mellan ljuset och mörkret, dropparna skiftar då tillhörighet.

När ljusen de tändas, droppar fram skrider, ur vätan och myllan åt natten en bädd.
När ljus åter tändas, de hälsar vår morgon, åter så fukten blir synlig igen.
De har legat och svalkat, givit näring åt grönskan, livet i droppform på grässtrå och barr.
Månljus ger skimmer, solljus ger glans, genom droppar av natten genom droppar av dag.




Fri vers av Arre_Jkpg
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-08-20 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre_Jkpg
Arre_Jkpg