Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 lite äldre saker jag skrivit.


3 alster till "Trasig" "Befrielsen" och "Långt borta"

Trasig!

Nu kommer dom tillbaka, demonerna från förr

Sveper runt i huvud och hjärta

Bringar en konstig känsla av ouppnådd lycka

Och en kraftig smärta

Varför kan inte allting nån gång få fungera

Varför ska saker komma tillbaka

Saker som ändå aldrig kommer att hända mera

Så snälla håll dig undan fast jag vil ha dig nära

Vargars ylande i mörker och natt

Är en symbol för min ensamhet utan min skatt

Ett skepp med trasiga segel på ett stilla hav

Får vara symbolen för min möjlighet att fly

Svaghet, sorg, Smärta Trasig själ Trasigt Hjärta

Fan jag vill ut

Men jag hittar ingen dörr

Fan jag vill andas

Men DU ger mig ingen luft

Fan jag vill leva

Men DU kväver mig omedvetet

Fan jag vill...........

Men inte utan DIG

Vad ska jag göra?


Befrielsen

Den sköna smekning som glider över min kind den river up ett sår
där kommer floder av blod

Ty det är inte en hand som mitt ansikte berör
Det är dödens lie som vid mig rör

När jag tittar upp och ser honom där stå så mörk så fylld av smärta
då känner jag att där är det någon som mig förstår

Jag fylls konstigt nog av lättnad när min smärta genom såret på min kind rinner ut
När det mörka lämnar mig och den sköna tomheten finns kvar

Då känns allting mycket bättre då känns det hela bra
Då kan jag kanske orka blicka framåt nästa dag

För då kanske allt det mörka plockas bort.....................


Långt borta

Ser du lågan där i fönstret som flämtar efter luft
Ser du syret börjar tryta, den vrider sig av törst

Det fönstret är mitt öga
Lågan är mitt liv

Du är syret den behöver
Du kan släcka dess kvidande törst

Men resan dit är lång, jag har stakat den själv
Med mitt själviska beteende med slag och idioti

Den lågan som vill brinna har långt kvar till källan som ger den liv
Men jag vill mig den närma om så med korta kliv

Långt Borta finns liv
Långt borta finns lycka
Långt borta finns evigheten
Långt borta finns helheten
Långt borta finns allt Långt borta finns DU!




Fri vers av Arre_Jkpg
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-08-20 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre_Jkpg
Arre_Jkpg