Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du?

Känner du smärtan som sliter i din kropp
Känner du hur ångesten krossar alt ditt hopp

Har du glömt vad lycka är och att den fins
Har du glömt hur ordet glädje fungerar och att det ordet finns

Vill du leva i en avgrund där destruktiviteten är din borg
Vill du sitta i en fälla med enbart sällskap av din sorg

Jag vill livnära mig på smärtan
Jag vill ta ångesten i min famn

Jag vill även känna lyckan
Jag vill ta del av glädjen ibland

Jag vill kunna leva i en avgrund
Jag vill kunna hantera destruktivitet och sorg

När jag uppnår dessa mål finns kanske om framtid hopp
Men framtills dess jag vilar inbäddad i smärta

Jag måste kunna bota dessa svarta sprickor i mitt hjärta...........................




Fri vers av Arre_Jkpg
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-03-25 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre_Jkpg
Arre_Jkpg