Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Maria Malm och Mygg för inspirationen till denna porriku!


Älgskogsporriku


lustfyllt brölande
naket mot regnvåt granstam

älgtjuren runkar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 329 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-21 08:57



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
FENOMENALT BRA...................
2008-08-22

  micke marin
ha ha ha jösses vilka bilder du förmedlar..
orden sitter perfekt, valda med omsorg.
2008-08-22

    Maria Malm
Å..är det det som är en älgstam?..
2008-08-22

    Glittra G
Åh herregud vad bra! Fler sådana här åt folket ;)!
2008-08-21

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha gapskrattar.
2008-08-21

  Carola Zettergren
Host...fniss...höll på att sätta kaffet i halsen:):)
2008-08-21

  Ilona _L
Den var rolig och blev morgonens flabb!
2008-08-21

  Lena Krantz VIP
Ha ha ha.....så fick jag mig ett litet morgonskratt!

;o)
2008-08-21

  Ronny Berk
ja så det kan gå till i skogen ... väl iakttaget av poeten ! älgskog som älskog ! det gäller att njuta fullt ut...före studsarens skjut
2008-08-21

  Trädflickan
Vilket skratt jag fick så här på morgonen. Härligt kul dikt.
2008-08-21

    Maria Malm
Gapskratt!!
2008-08-21

  Mygg
Japp, där satte du pricken över g:t! Hi,hi
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder