Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte höra hemma där man föds, att söka genom livet efter det som saknas, och att finna det på ett högst oväntat ställe...


Vi Utomjordingar

Födda i fel tid,
I fel land,
På fel planet?
Längtar bort, längtar hem.

Och så vi reser bort
Genom tid och rum.
Vi spanar:
Finns det liv här?
Finns där tröst? Kärleken?

På trädgårdsplaneten
Möts vi äntligen.
Landar mjukt,
Röjer ogräset,
Planterar kärleksfrö




Fri vers av TonyD
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-22 00:09



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken mysig dikt! :))

Jag har aldrig nånsin känt mig hemma här... Vill genast besöka den där trädgårdsplaneten! Vilket håll? ;)

Hälsningar från kosmisk vandrare...
2008-12-22

    Bodil Sandberg
En annorlunda och spännande dikt...så vacker..så talande..älskar den!!
applåder!!
2008-09-10

    ej medlem längre
Yess, så kan det vara!
"Let it grow", viskar Eric Clapton i mitt öra...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

TonyD
TonyD