Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en porriku


Luftsex



svärmar tyngdlöst i vind
flämtar eld och ropar lust

fjäril får orgasm




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 339 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-22 08:56



Bookmark and Share


    Melona
haha


du är ju bäst på dessa porriga japaner...
tror du får döpa dem till
korpyu eller något,

schysst!
2008-08-23

  Dr Jimmy Johansson The 777
DETTA ÄR DET BÄSTA SOM NÅGONSIN SKRIVITS PÅ DENNA SAJT.
__________________________________________________
__________________________________________________
HIPP HIPP HURRA FÖR FRÖKEN KORPFJÄDER________________
___________________________________________________
2008-08-22

    Glittra G
Fjäril får orgasm ... perfekt! Undrar om fjärilen blir ännu vackrare då.
2008-08-22

  micke marin
hur var det nu.. en fjäril slår ett vingslag på andra sidan jordklotet... vad händer nu då när fjärilen får orgasm?
2008-08-22

  Mona*
Bättre än surpuppor.
2008-08-22

  Lena Krantz VIP
Ha ha....vad mysigt för den lilla fjärilen!

;o)
2008-08-22

    Maria Malm
En luftburen porriku.
2008-08-22

  Lyckohäxan Enediel
Nice :)
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder