Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget äppelträd på våran gård

När jag var liten
stod där inte
ett äppelträd
på våran gård
bara en stor
tom
grön
gräsmatta

När jag var liten
stod där inte
ett äppelträd
på våran gård
som jag och mina
systrar kunde
klättra
och upptäcka i
som
blommade med rosa
doftande
vackraste
blomster
på våren
som
fyllde
hela vårt fält
med smakliga
doftande
äpplen
på hösten
som
täcktes av vit
glittrande
frost
och snö
och lös upp
våran gård
på vintern
som
inbjöd till
lek och
klättring
glada rop
och doften
av växande
äpplen
på sommaren

När jag var liten
stod det inte
ett äppelträd
på våran gård



men det gör det nu


och jävlar vad jag ska klättra!




Fri vers av Havanna
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna