Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har nyckelpigor i mina ögon

Jag har jordgubbar
i min mun
och
hallon
och lingon
och krusbär

Jag har violer
i min näsa
och
rosor
och liljor
och kaprifol

Jag har nyckelpigor
i mina ögon
och
duvor
och fjärilar
och kolibrier

Jag har vivaldi
i mina öron
och
beethoven
och näktergalen
och Celine dion

Jag har sand
mellan mina tår
solens strålar
i mitt ansikte
jag har havet
runt min midja

Jag har dig i min famn.




Fri vers av Havanna
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna