Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Ymnigt Vit Vittring-


Pussen kysste defloreringen.
-Chokladkladdiga smultronstänglar, transkriberar heiroglyfer i sommarregnet.
Ymnigt vita vittringar bubblar drömskt.

-Paradisiskt prunkande blåbärsskogar med silkeslena texturer.
Vinröda bergskedjors beslöjade erotiska charm.

-Sött spiralsprutande jordgubbar.
Silverkristallisierande Champangne.

Minnesmemorerande styv ebenholtz.
Snuskigt tveksamma lejon.
Turkosarostad njutning.

Erogeniserad.














Fri vers av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 485 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-28 17:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Stående....ovationer.
2008-11-20

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
riktigt jävla bra, och sistaraden spikar hela kartongen.. :)
2008-10-21

  Bjarne Nordbö
Helt enkelt mästeligt. Japp.
2008-08-29

  Mats Henricson
Fantastiskt Tilltalande "Ordkonst" med Briljanta "Målningar" som skulle göra självaste Rembrandt "grön i ansiktet" av avund ! Bokmärker !
2008-08-29

    Lars Gullberg
G.R.A.T.T.I.S !
dOKTOR hERR MR ZIMMY JOHANSSEN

MIN BRODER, MIN ÄLSKADE BARNDOMSVÄN, MITT HARMLÖSA GAMLA RÅGSVEDSSVIN, MIN SKÖNA FYLLEKOMPANJON, MIN DOKTOR OCH PUNKAS, MIN TUNNEKLBANETERRORIST, OCH TJACKMACKEINFILTRATÖR

HÄR HARU KARDEN
2008-08-29

  Mr Lindemann VIP
En erogen dikt som med sina zoner får det kvinnliga könet på fall, kan man således tolka in i ovanstående rader
2008-08-28

    Glittra G
Åååååååh perfekt! Jag bara älskade den. Bara en massa favoritord i en och samma text .... underbart.
Favoritmeningar:

"Silverkristallisierande Champangne" och
"Turkosarostad njutning."
2008-08-28

  Nina Ahlzén
Mumsigt, murrigt, bokstavsflorerande Maestro!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777