Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In raspberries we unite



Varför får inte de kristna släppa vind
när den muslimska falangen shi'iter?

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna