Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom,du bet,du försvann,jag är smittad!

Ända sedan den där natten
vi möttes
vi älskade passionerat
drog och slet
smekta och bet
gav varann njutning
i mörkret

Ända sedan morgonen
vi log mot varann
du sa:
Vi ses,jag ringer imorgon
och kysste mig
som om ingen
morgon fanns

Ända sedan dagarna
gick och gick
med mitt hjärta
i halsgropen
varje gång telefonen
ringde
utan att det var du
du min älskling

Ända sedan dess

törstig
utan att kunna dricka
hungrig
utan att kunna äta
rastlös
som en instängd hund
illamående
på gränsen till grön
Trött
vill sova hela dagarna
arg
vill hugga alla som försöker
närma sig
livsfarlig
för alla närstående



Vad tror du








kan det vara rabies?




Fri vers av Havanna
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 15:45



Bookmark and Share


  lyckeli
: ) SÄKERLIGEN!!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna