Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

här är jag
precis här står jag
du kan inte ta dej förbi mej utan att gå runt




Fri vers av Rose_
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-08-16 14:00



Bookmark and Share


  LillSara
älskar den :D Du måste bry dig typ för att få gå förbi :D Favvo :D
2005-10-31

  Göran Byrén
Kaxigt .. friskt ... MER sånt.
mindre
- be om ursäkt
- vill inte finnas.
MER KAX åt folke
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rose_

Mina favoriter
Så mycket mer