Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glittra G och Midnattsol skriver loss på krogen, mitt i natten


Ego Girls

Vi är fantastiska med våra färgsprakande drinkar.
Lystret i oss, ikapp med stearinljus.

Natten har alltid tillhört oss,
för vi äger alla stjärnor
och allt som tindrar.

Du glittrar i din dräkt och jag strålar i min.

Att vi vet våra svagheter är våra styrkor.
Vi orkar lyfta mer än bägaren, varandra och stjärnhimlen.

Hon där borta, försöker skugga våra drömmar
men vi ska krossa hennes och sprida ut askan på en soptipp.
Vi ska skratta åt de onda.
Vi ska bua åt de som pissar på konsten.

Och vi ska hälla bensin över de falska,
äga världen som vi alltid gjort.
Smeka er med tankar som räknas.
Vi räknas och behöver äkta hud.

När vi marscherar i vårt segertåg
kommer ni att förstå
att vi äger era sinnen




Fri vers av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 10:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Här ar det ord och inga visor, go girl!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol