Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är inget slagsmål

kärlek är ingen plats

att komma och gå som vi vill

det är ett enkelt hus vi kan gå in i, erkänna att vi vill aldrig lämna det

stäng dörren, släng nyckeln

kämpa och låt oss gå ner på knä tillsammans

kärlek är ett skydd, från stormande vindar

kärlek är fred mitt under ett krig

om du lämnar, skickar Gud änglar för att skydda dörren

kärlek är inget slagsmål, utan något som är värt att slåss för

för vissa är kärlek ett ord, som de kan falla för

när vi väl faller, behålla ordet är den svåraste biten

men kärlek kommer för att rädda oss

bara ifall vi kallar, men begär inget tillbaka utan kravet att ge

min kärlek är ett skydd!




Övriga genrer av mysterietsnamn
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysterietsnamn
mysterietsnamn