Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets dimension

var de havets brus igår?

känner jag sjöjungfrun sköna kyss?

varför kan Jesus gå på vatten?

jag ser mig själv som en havsman

ute på djupt vatten, omringad av tomhet

ljud av fiskars rop av hjälp

önskar att jag blev fångad av en fiskebåt!




Fri vers av mysterietsnamn
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysterietsnamn
mysterietsnamn