Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en droppe av havet

Du vandrar med mig till dagens slut, jag fann dig bredvid mig, hand i hand. Dina ögon sken av månens vackra lyse, likaså mitt leende. Steg efter steg log vi, vi skrattade, vi hade kul tillsammans. Jag vill vandra med dig varje dag och så ska det vara. När du tog dina steg i sanden, vattnet forsade mot dina fötter och havsluften av saltet svävade mot ditt ansikte. Vattnet hörs som ett vattenfall, vågorna höga som skyn och alla sköldpaddor som ville ner till vattnet mot sina föräldrar, av sina gröna fötter tog de steg för steg och skyndade. Fåglarna svävade ovanför, men människans stora kropp, skyddar mot fiender, lika så skyddade de ungar som tog sina första steg ner till havet, leva sina liv ute i det stora blåa havet som vi människan kallar för ocean.




Fri vers av mysterietsnamn
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysterietsnamn
mysterietsnamn