Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa stunden

Jag har väntat, för att min dröm ska bli sann

kan inte tro att jag kommer leta efter en regnbåge vid horisonten

tills jag släpper kärleken, gav upp den helt

kollar på all bitterhet brinna

kommer levande med en levande själ

känner att världen står till och förändras

smakar på stunden, lever upp till mitt liv

det här är tiden bara för dig och mig

börja inte gråta, för detta är stunden bara för oss

den bästa tiden i mitt liv!




Fri vers av mysterietsnamn
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-06-07 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mysterietsnamn
mysterietsnamn