Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din...

 ...pimplande katt bland snortande hermeliner!

 ...vilse simmande fulafisk som hajar till bland torskarna!

 ...desillusionerade diskborste i diskmaskinen 

 ...felstavade turkiske nobelpristagare i Litteratur
 ...Osmaniske Orhan i omlopp bland ilitirära

...infernalisk falsksjungande Benedictus i gosskören

...spermaindränkta tupè i perukdjungel

...anorektiske trandansare bland fältbiologerna

...bulimi drabbade spyfluga i koskiten 

 ...demensdrabbade pederast på ålderdomshemmet

...placebo placerade pensionsfond på börsen




Dagbok av Mr Lindemann VIP
Läst 895 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-25 17:00

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
här satt jag så missmodig och kunde inte sova fick infallet att kolla daboken och det var väldigt kul !Jag är din...vilse simmade fulafisk som hajar till bland torskarna! då börjar jag fnittra och hitta hem igen i livet
2009-05-13

  Dr Jimmy Johansson The 777
hehehehe, skriver även du sådana här små nonsensdelikatesser..
....det trodde inte jag om dig.....hallelujia..
2008-10-01

  Sanningsägaren VIP
Hehe underbar, men plocka bort det första "din:et" på varje rad så flyter det bättre, tycker jag :)
Åsa
2008-08-26

  notsomad
skönt glid i orden. Gillade denna skarpt.
2008-08-25
  Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP