Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråhet, imaginär stress och dumt huvud


kan inte sova

tankarna är elaka

som en jävla varghund

allt gott i huvudet slits ut

så fort en tanke kommer

någonting man är tillfreds med

som att se en blomma i skrikande rött

eller en skrikande blomma som ser rött

det fastnar inte

grå bakgrund

min fantasi är övermålad

täckfärg

inte ens en fin grå färg

mer som en överjäst gammal dator

lite grått i skimrande gult

närmare brunt

fast inte så man märker det

för att det är så fult att man vill blunda

eller, i mitt fall öppna ögonen

och blinka

i morgon

eller ja, om arton minuter

rättare sagt, nio timmar och arton minuter

första föreläsningen på programmet

allt jag hör i huvudet

vad tror du att du håller på med?

varför tror du att du kan klara av det här?

vem fan är du egentligen?

och den där jävla täckfärgen som flyter in överallt

ska se om jag kan sova nu

nu när jag skrivit av mig lite

go'natt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 103 gånger
Publicerad 2008-08-25 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen