Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottning af Is

där är hon, där står hon
med determinationen strålandes
ur hennes livlösa ögon


med den bleka hyn frätandes
mot nattens svarta konturer


med de hårda tankarna huggandes
mot det obefintliga hjärtat


med den blödande isen flytandes
i de spruckna venerna


med den vassa vinden slitandes
i den döende själen


där är hon, där står hon
med döden ur läpparna ångandes
med livet ur handen flyendes




Fri vers av Patricia VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-07-23 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia
Patricia VIP