Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar en dextrosol.

Jag tar en
dextrosol
och inbillar mig
att jag ska
få mer energi
av det

För jag kan ju inte
äta
äpplen
bananer
päron
morötter
vindruvor
nää då

så men visst

Jag dricker en
Red bull
och inbillar mig
att jag ska
bli piggare
av det

För jag kan ju inte
gå lägga mig
i tid
om kvällarna
och sova de
8 timmarna
min kropp
behöver
nääärå

så men visst

Jag dricker en
kopp kaffe
och inbillar mig
att jag ska
bli mer alert
av det

jag kan ju inte
springa
en runda
varje kväll
göra ett par
situps
cykla lite
på motionscykelen
som står och dammar
i källaren
nääärå

så men visst

Jag dricker en
coca cola
för att det är
gott
och inbillar mig
att jag ska bli
lite fräschare
av det

jag kan ju inte
hälla upp
vatten från den där
kranen
som finns i
köket
och dricka det
eller pressa en
fin apelsin
eller
göra en smoothie
av frukt och bär
nääärå

så men visst





så men visst
så men visst

näärå


så men visst




Fri vers av Havanna
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 09:09



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Vi moderna männislor är nog ett underligt folk....dom flesta hade nog sett oss som ufon ;)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna