Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avslutande(?) aforismsviten om spammande dårar och f.d. poeter


Poeter.se – Spammarna 2




Alla dårar tror att de kan skriva aforismer…
men det skiter sig vid första försöket
brallorna blir fulla med spam


EN dåre räcker för att producera spam
men inte ens fyra för att skriva en aforism


Varför spammar de så mycket?
en del för att dölja vad de tänker
andra för att dölja att de inte tänker alls


Dåren försöker ge bort sin diagnos


"DårTrojkan är öppen för alla f.d. poeter!"


Poeter.se är ett ställe
där poeter blir blindgångare


Fan skall mata dårar med pärlor...!





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 504 gånger
Publicerad 2008-08-27 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]