Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken gick sin egen väg

Ibland när tanken är filosofisk,
kan jag undra hur det blev som det blev.
Var valde vi den vägen som inte var tillsammans?
När blev mina känslor annorlunda?

Vad är en relation?
Vad är kärlek?
Hur känns kärleken?

Passion, längtan trånad, gemenskap,
delade tankar, samhörighet över oceaner.
Saknad

Eller är det i luften vi andas?
Vibrationer i kroppen?
Eller finns den inte?

Just nu undrar jag vad och om jag kännt kärlek,
tvivel,
eller sökte jag bara trygghet när jag var trasig.
Kanske ska jag inte fundera så,
men ibland går tankar sin egen väg.

Förlåt för att jag sårar dig!




Övriga genrer av Anna-Victoria
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria