Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism


Alla kan bli poeter...




Alla kan bli poeter...
men med utbildning och arbete
kan vi undvika detta!






Övriga genrer av [jimmy]
Läst 546 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-28 09:26



Bookmark and Share


  [jimmy]
härligt...!
att några läser lite äldre texter
ock uppskattar dem...
2008-09-29

    Melona
strålande!
2008-09-29

  [jimmy]
skönt... P
att träffa någon som fattar!

:)
2008-08-28

    Lars Gullberg
låt dikten för alltid överträffa verkligheten
2008-08-28

  [jimmy]
haha
bra parafras

men inte aforism längre
utan ett politiskt program

:)
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]