Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism


Först trivdes han på Poeter.se...




Först trivdes han på Poeter.se,
men sen kom någon med begåvning…






Övriga genrer av [jimmy]
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 10:45



Bookmark and Share


  [jimmy]
så är det...
2008-08-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så tänkte också
jag, att alla har
vi något gott drag...
Som håller och går an,
även om andra dyker upp
och också kan...
2008-08-28

  [jimmy]
intressant kommentar EB...

min aforism handlade om hur någon annans välbefinnande och storhet tar slut bara av att en poet visar vad han kan...

:)
2008-08-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla är vi duktiga
på nått, det vi fått
och kan, olika är vi
alle man, det, inte den
ene kan, kan den andre
minsann...
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]