Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt

Levande fingrar
rör långsamt
min kind
av samvetskval
Ingen vill se
på röda tårar
som faller av
rädsla
Men huden
som svettas
smeker marken
vid soluppgång
och ingen kan
gnugga bort min tatuering.




Fri vers av Havanna
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna