Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Banal tonårsönskan.ano -96


Jag önskar

Jag önskar
att du önskar
att jag vore din
och att ingen ann
i hela världen
skulle kunna ha mig
som sin
Jag önskar
att du önskar
att du och jag
vore ett vi
och att ingen ann
i hela världen
skulle veta
vad som fanns inuti

Jag önskar
att du önskar
att vi vore ett
par
någonstans
skulle vi sitta
och kyssas
men ingen ann
i hela vida världen
skulle veta var.




Fri vers av Havanna
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-08-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna