Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs

 

När en poet gråter
- dör en bit av livet
Har det sagts till mig

Då ett hjärta stelnar, i rädsla för mer smärta
- försvinner själens sakta bort
sades häromdan

När våra drömmar bleknar
- när vi vårt ego
Var det någon som sade

När du bara ser det du vill se, och sedan inget mer
- lever du i en mardröm
Har det sagts till mig

Då du kan stå ut med dig själv
- får du den du önskar
Sades det

Men vem lyssnar till sig själv
- i ett myller av röster
Sade någon




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 945 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-29 10:27

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
alla dessa kloka ord...
poeter.se själ,det är du
2009-05-17

  glasblåsarblå
gode jisses! helt makalöst vackert. viskar ut orden om och om igen, det här blir min första bokmärkta text någonsin efter 4 år på poeter. ja, så bra är du.
2009-01-11

    ThinkerMan
Kommer absolut memorisera dessa!!

APPLÅDER!!!
2009-01-11

  twothousandmiles
Öppnar starkt, och fortsätter till rytmen som träffar mig som trumslag! Fantastiskt!
2009-01-10

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Att Säga Eller Att Inte Säga:-
2008-08-29

    ej medlem längre
Underbara tips, invirat i poetisk anda, bra!
2008-08-29

    Maria Malm
Klokord att ta till sig.
2008-08-29

  glittertindra
många kloka ord som jag tar till mig här... :)
2008-08-29

  Bjarne Nordbö
Text som är svår att värja sig ifrån. Mycket bra.
2008-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
En människa med sig själv
är inte nog, då något i den dog!
För att väl plöja, i livets skog
behövs en annas plog
som såg, hur ens liv
i livet tog och drog...
2008-08-29

  Havsbris
hmmm

det var den klokaste
och bäst jag har
läste av dig,,,

jag vet du kan, du vet
vad du gör, men inte allt
som passar alla ;o)

Känner någon stillje i
dina rader, ord som
talar till hjärtat, även
enkla är de komplexa
i sin betydelse...

Även om det som sägs
eller inte, kan inte hjälpa
mycket ens eget liv; alla
har sina -sagt- sina sätt
att handla med tillvaron...

Jag lyssnar mig mesta
av tiden...

Bravo maestro ;o)
2008-08-29

  Mats Henricson
Mycket Tänkvärda Tankar !
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP