Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism angående aforismskrivande på P


Dårar & Pärlor


Fan skall mata dårar med pärlor...

...de gapar efter spam






Dagbok av [jimmy]
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-08-29 10:56



Bookmark and Share

  [jimmy]
[jimmy]