Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig,.

Tankarna snurrar i tiden
som stannat

tillsynes orublig



Vindens pustar växer
och allt startar

som om alla ord
varit luft


Gör
Allt
För
Er

men aldrig ser ni
mig




Fri vers av r_osa
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 14:27



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hemskt, känslan av att vara osynlig.

Men kom ihåg, du är fullt synlig =)
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

r_osa