Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blundar och låtsas förtränga saningen (lite, lite till)

Tätande mörker,
läckande dunkuddar
och
ensamheten

som vanligt
skickad i en
gyllene ask

från dig




mamma
pappa

lovar att
inte skvallra
på er

vi blundar
gråter
och
låtsas

en liten stund till




måste vi ljuga
och
gömma saningen
i all evighet?





Fri vers av r_osa
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 15:15



Bookmark and Share


  Marta Nnilsso
"måste vi ljuga
och
gömma saningen
i all evighet?"

klockrent :')
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

r_osa