Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslolös

Golvplankor, spikar,
trasiga kvisthål och panik
oron sitter inte i orden

det är känslan jag aldrig
kommer kunna pressa ut
Trycker ner ännu en spik
mot kroppen och andas ut

Kaos och sågspåns flisor
fyller min hjärna och ja
ska alltid minnas dig som
den första som sa det

Slår i väggen som du spikat
och fyller på med orden du
ständigt och åter menar
patetisk nolla, elakt cpbarn

min hjärna registrerar inget
som sagt finns bara sågspån
och
panik


jag känner dina ord i nacken
men för dig är jag bara ett spån
K
Ä
N
S
L
O
L
Ö
S




Fri vers av r_osa
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

r_osa