Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden som räcker inte till...


ord och vingslag

Mina strofer klingar tomt
i aftonens sång
och i ekot av min refräng
hörs vingars slag
gång på gång




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-30 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket vacker ordsång som vingslagen förde hit.
2008-08-31

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~