Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma dig!

Jag ska gömma en låda på vinden
en brun med tjock tejp runt om
jag ska glömma en låda på vinden
med vodka och en flaska med rom

Jag ska fylla den med all skit
du lämnat här hos mig
all gammal jävla bråte
du lämnat efter dig

på botten lägger jag ilskan
du slängt runt i mitt hus
ovanpå lägger jag glädjen
du endast fick från alkoholrus

hatet jag känner har gott om plats
att svära gorma och stå i
svikna löften drömmar som spruckit
får oxå svängrum där inuti

Någonstans mittimellen
trycker jag in ömhetsbehov
längtan och fallen kärlek
allt som satt mina sinnen på prov

Jag toppar med orden du gav mig
de vackra du fått och gett bort igen
de blickar du låtit mig simma i
önskan att fortsätta vara din vän

Nej

Jag ska gömma en låda på vinden
full med minnen och brunt tjockt tejp runtom
jag ska glömma en låda på vinden
med lite hjälp av vodka och en flaska med rom.





Fri vers av Havanna
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna