Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är stark?

Ensam är stark
med ett visst tvivel
Självuppskattning
kan övergå
till självgodhet
Självkännedom
uterblir utan spegling
Vari ligger då styrkan?




Övriga genrer av Miiraa
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 22:51



Bookmark and Share


  stefan.g
Att kanske kunna reflektera över sig själv..
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Miiraa