Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerar härmed min dotters text som gör mig så rörd och så stark. Tack, Älskade unge, för att du är MIN dotter! Och snart är du vuxen men du ska veta att jag alltid finns för dig.


Till Mamma

"Jag funderar ofta, oftare än andra tror.
Jag stressar mycket, tiden är inte tillräcklig. Finns så mycket jag vill och andra stunden vill jag bara hälften. Finns mycket som oroar mig på dagarna, när det är som jobbigast tänker jag alltid på dig Mamma. Även om du inte alltid får känslan av att dina ord registreras så finns dem i mig, tryggt förvarade. För ingen, ingen i denna värld kan säga så betydelsefulla meningar och fina råd som du. Jag funderar ofta på mannen som sitter där uppe och vakar över oss, måste ha gett mig och mina syskon otrolig tur. För att växa upp och formas av en Mamma som dig är det inte alla som får. Jag älskar dig verkligen, det är du värd att höra hundra gånger om!"




Fri vers av Miiraa
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-17 23:18



Bookmark and Share


  Junia VIP
Åh så vackert, så mkt kärlek!! Härligt berörande text!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Miiraa