Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om min mellersta son


Min son

Du, kom till världen
hade så bråttom
var så ivrig
Som liten charmade du
hela din omgivning
Med ett ständigt leende
med en hungrig nyfikenhet
tog alla dig i sin famn
Du förblev i detta
nyfikna tillstånd
Idag är du
omtänksam
känslosam
hjälpsam
och fortfarande
med ett leende
charmar du världen
Din styrka är dina ord
så vackra så fina
Fortfarande har du bråttom ibland
men skynda långsamt min son
En dag blir du kung i ditt rike
och jag Älskar dig så högt
Glöm aldrig det

/Mamma




Fri vers av Miiraa
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 23:32



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Å, så otroligt vackert!!!

Ja, den här måste jag spara bland mina Favoriter!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Miiraa